Totally Touch

Holistische praktijk

GOED VOOR LICHAAM EN GEEST

ENERGETISCHE GENEESKUNDE

BLOESEMREMEDIES ZIJN ENERGETISCHE PRODUCTEN.

Bloesemremedies zijn de meest verfijnde vormen van natuurlijke geneeswijzen. Ze werken direct op de geest in en brengen op deze manier harmonie en evenwicht van de persoonlijkheid tot stand. De remedies zijn bereid uit de bloesems van wilde planten, bomen of struiken. Ze zijn niet schadelijk of gewoontevormend. Ze geven ons inzicht in onze eigen menselijke geest.

Bloesemremedies herstellen gemoedstoestanden die uit evenwicht zijn geraakt. Zo zal bijvoorbeeld een voortdurende angst of onzekerheid de levenskracht en vitaliteit van de persoon aantasten. Door het evenwicht in de geest terug te brengen, kan ook de eenheid van lichaam en geest helen.

De eventuele spanning verliest zijn greep en daardoor kun je op natuurlijke wijze herstellen, doordat de levensenergie weer vrij door het lichaam kan stromen.
Bloesemremedies Nederland worden gedistribueerd en geproduceerd door Bram Zaalberg.

  • Celzouttherapie
  • Remedies
  • Traumabehandeling
  • Chakrabehandeling
  • Orgaanbehandelingen
  • Entiteitenbehandeling
  • Vorig leven behandeling
  • Verbeteren van het immuumsysteem

ENERGETISCHE GENEESKUNDE

Bij energetisch geneeskunde gaat het om de fijn-stoffelijke energie die zich bevindt in alles wat “niet zichtbaar”is. Er is de grof-stoffelijke die bevindt zich in de materie, voorwerpen en ook in je lichaam.

Daarnaast is er de fijn-stoffelijke energie bijvoorbeeld zonne-energie en de energie van je auraveld en chakra’s. Het aura en chakra systeem is de energetische in- en output van het lichaam en staat in rechtstreekse verbinding met onze klieren en organen, zenuwstelsel en hersenen. Dan is er nog het meridiaanstelsel in het lichaam waar zich de acupunctuur punten endrukpunten bevinden.

De Chinese geneeskunde zegt dat de levensenergie ‘Qi’ genaamd, door het lichaam circuleert. Wanneer deze energiestroom stagneert, wordt geblokkeerd of ergens anders naar toe stroomt, veroorzaakt dit emotionele mentale en fysieke problemen.

Dan is er nog de on-stoffelijke energie. Energie afkomstig van diegene die gestorven zijn en waarvan de energetische codes of onstoffelijke energieën zich nog om ons heen kunnen bevinden. On-stoffelijke energie kan ook van onze gidsen of engelen zijn.

Energetisch geneeskunde in het westen heeft zich nauwelijks beziggehouden met energetische geneeskracht. In andere culturen is er op dat vlak al sprake van een lange traditie.

Doordat alles in en om ons heen uit energie bestaat en in interactie staat met elkaar, het universum, de aarde, de maan, de zon en wijzelf , wordt energie wereldwijd gezien als een van de basisbehoeften en voeding voor het functioneren van het menselijk lichaam.

In mijn behandelingen van energetisch geneeskunde werk ik met de universele energie die uit mijn handen stroomt en met de Ankh (levenssleutel) Ik werk intuïtief in het hele energiesysteem (aura, chakra’s, meridianen).

MEER WETEN OVER ENERGETISCHE GENEESKUNDE?

Neem vrijblijvend contact op