Totally Touch

Holistische praktijk

COACHING & BEWUSTWORDING

COACHING

Bewustwording en verbinding met jezelf en van daaruit de verbinding met de ander.

COACHING IS EEN PERSOONLIJK ONTWIKKELINGSPROCES.

Eerst jezelf ‘leren kennen’ en je bewust worden van je overtuigingen, patronen en programma’s. Hebben deze een negatieve invloed op je leven, je eigen gedrag of contact met anderen ? Coaching is dan het traject om dit te veranderen. Hiermee bereik je dat je je talenten en potentieel beter kunt benutten. Zo neem je de verantwoordelijkheid voor je eigen leven en leer je jezelf beter te accepteren. Je kunt dan makkelijker keuzes maken en de kwaliteit in relaties verbeteren.

Worden wie je in werkelijkheid bent, zonder vele belemmeringen vanuit het verleden/heden, is helend voor lichaam, geest & ziel.

Emoties komen voort uit een verkeerde interpretatie van een gedachte over een gevoel.

EMOTIONELE PSYCHOLOGIE

Gevoel is heel belangrijk, maar emoties vertroebelen het denken en verlammen het doen. In Emotionele psychologie vervangen we de emoties door gevoelens, die losgekoppeld zijn van gedachten.

Alles bestaat uit een positief deel en een negatief deel, die bij elkaar gehouden worden door een neutraliserend deel. Dat wil zeggen dat al het positieve verbonden is met een negatief tegendeel. Dus er zal nooit alleen maar vrede zijn, want oorlog is het bijbehorende tegendeel. Er is liefde dus is er ook angst. Pas als we accepteren dat er een neutraliserend deel is dat het positieve deel en het negatieve deel verbindt, kunnen we het geheel begrijpen en kunnen we ermee werken.

Het neutraliserende deel houdt alles bij elkaar. Je hebt je mooie kant en je schaduwkant. Die is er altijd. Het accepteren van beide kanten laat je genieten van wie je bent.

Hoe werkt het?

Op de meridianen zitten acupunctuur punten die in verbinding staan met de organen. Deze orgaan punten staan voor bepaalde emoties. Door te tikken op deze punten en daarbij affirmaties te gebruiken, worden emotionele blokkades opgeheven. Je gaat dus je emoties, je lichaam en gedachten in harmonie brengen met elkaar (neutraliserende deel).
Harmonie tussen onze gedachten en onze emoties is van groot belang om tot heling van ons lichaam en geest te komen.

MEER WETEN OVER COACHING?

Neem vrijblijvend contact op